Pancratiusstraat 31

Betreft:
   Ik wil een bezichtiging

 Stuur mij documentatie

 Hou mij op de hoogte van dit object
 

* verplicht veld

Overzicht

verkocht

Prijs: € 149.000 k.k. Vraagprijs
Soort Woning: appartement
Plaats: Heerlen
Slaapkamers: 2
Woon opp: 94m2
Bouwjaar: 1985
Buurtinfo Pancratiusstraat 31
Printvriendelijk
mail naar een vriend
  

Meer informatie

Dit fraaie appartement bevindt zich in het hart van het winkelcentrum van Heerlen. Prettig ruim, op de derde verdieping, te bereiken met lift.

Indeling:
Parterre:
De algemene entree is betegeld. Hier bevindt zich ook de meterkast van het appartement.

Via de overloop is het trappenhuis en de lift bereikbaar.

3e verdieping:
Via de lift of het trappenhuis bereik je de overloop naar de entree.

Via de entree bereik je de ruime welkomsthal (oorspronkelijk met dubbele openslaande deur naar de woonkamer) van de woning.

De hele woning is voorzien van een moderne laminaatvloer.

De welkomsthal met gang ligt centraal in de woning. Vanuit hier is iedere verblijfsruimte te bereiken, ook het geheel betegeld toilet met fonteintje en een diepe bergkast (mogelijke garderobe), waar ook de elektrische boiler is geplaatst.

De woonkamer 6.39 x 5.28 m. heeft een brede schuifpui naar het balkon. Vanaf het balkon 2.08 x 2.41 m. proef je de stedelijke sfeer en is er het prettige uitzicht over de daken van de oude kapel en het klooster.

De open keuken 3.00 x 1.70 m. is voorzien van een keukeninstallatie in lijnopstelling met oven, keramische kookplaat, koelkast, bergkasten en lades.

Slaapkamer 1: 4.32 x 3.13 m.
Slaapkamer 2: 4.32/3.00 x 2.98 m. met openslaande deur naar het 2e balkon aan de achterzijde (dit een gedeeld balkon, samen met de buurvrouw)

De badkamer 2.60 x 2.31 m. is geheel betegeld en is voorzien van ligbad, douche vaste wastafel in badmeubel en design radiator.

Verder is er nog de bergkamer ca. 4 m², met daarin de mogelijkheid voor aansluiting van wasmachine en droger.

Algemeen:
Dit is een fraai appartement in goede staat, in het hart van Heerlen centrum.

De woning is geheel voorzien van dubbel beglazing.

Als eigenaar van een appartement word je gelijktijdig voor een gedeelte eigenaar van het gehele complex, samen met alle andere eigenaren. Je wordt daarom automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren van het complex, die ieder jaar vergadering houdt over het onderhoud en exploitatie. Je draagt daarom maandelijks bij in de kosten van onderhoud en verzekering met servicekosten. De servicekosten bedragen €189,= per maand, inclusief het maandelijkse voorschot van de stookkosten.

Het appartement wordt verwarmd door blokverwarming (Het hele complex wordt gezamenlijk verwarmd en iedere eigenaar draagt zijn deel bij in de kosten).