Te koop: Van Berghenstraat 7 – 7a - Voerendaal

Foto 1 Van Berghenstraat 7 - 7a VoerendaalFoto 2 Van Berghenstraat 7 - 7a VoerendaalFoto 3 Van Berghenstraat 7 - 7a VoerendaalFoto 4 Van Berghenstraat 7 - 7a VoerendaalFoto 5 Van Berghenstraat 7 - 7a VoerendaalFoto 6 Van Berghenstraat 7 - 7a VoerendaalFoto 7 Van Berghenstraat 7 - 7a VoerendaalFoto 8 Van Berghenstraat 7 - 7a VoerendaalFoto 9 Van Berghenstraat 7 - 7a VoerendaalFoto 10 Van Berghenstraat 7 - 7a VoerendaalFoto 11 Van Berghenstraat 7 - 7a VoerendaalFoto 12 Van Berghenstraat 7 - 7a VoerendaalFoto 13 Van Berghenstraat 7 - 7a VoerendaalFoto 14 Van Berghenstraat 7 - 7a VoerendaalFoto 15 Van Berghenstraat 7 - 7a VoerendaalFoto 16 Van Berghenstraat 7 - 7a VoerendaalFoto 17 Van Berghenstraat 7 - 7a VoerendaalFoto 18 Van Berghenstraat 7 - 7a VoerendaalFoto 19 Van Berghenstraat 7 - 7a VoerendaalFoto 20 Van Berghenstraat 7 - 7a VoerendaalFoto 21 Van Berghenstraat 7 - 7a VoerendaalFoto 22 Van Berghenstraat 7 - 7a VoerendaalFoto 23 Van Berghenstraat 7 - 7a VoerendaalFoto 24 Van Berghenstraat 7 - 7a VoerendaalFoto 25 Van Berghenstraat 7 - 7a VoerendaalFoto 26 Van Berghenstraat 7 - 7a VoerendaalFoto 27 Van Berghenstraat 7 - 7a VoerendaalFoto 28 Van Berghenstraat 7 - 7a Voerendaal

Details

Prijs: €749.000 k.k. vraagprijs
Soort Woning: meergezinswoning
Plaats: Voerendaal
Slaapkamers: 7
Woon opp: 344 m2
Oppervlakte: 835 m2
Inhoud: 1364 m3
Bouwjaar: 1962
Email naar een vriend
Of je nu een mooie gelijkvloerse Bungalow zoekt, of veel ruimte nodig hebt, misschien wel een winkeltje aan huis? Dit ruime pand met riante gelijkvloerse woning, ruime separate bovenwoning, tuin, garage, oprit en mogelijke winkelruimte is meer dan standaard en moet je zeker zien!

Indeling:

Van Berghenstraat 7
Begane grond:
Via de brede , aangelegde voortuin bereik je de entree. Via de sfeervolle gang met garderobe en hardstenen tegelvloer bereik je de centrale hal met toegang tot het luxe betegeld toilet met wandcloset en fonteintje, de keldertrap, de leefkeuken, de woonkamer en de eetkamer.

De leefkeuken 6,93 x 3,68 m. heeft een moderne keukeninstallatie in lijnopstelling en een spoeleiland. De keuken is voorzien van een vaatwasser, oven, keramische kookplaat, RVS afzuigkap, koelkast en veel bergruimte in kasten en ladeblok.

Er is een prettig zitgedeelte met dubbele openslaande deuren naar het sfeervolle terras aan de achterzijde.
Het terras ligt op het noordoosten, ideaal voor genieters van de ochtendzon of een plekje schaduw in de namiddag.

Via fraaie, dubbele, hoge loftdeuren bereik je de woonkamer.
Via de keuken is ook de ruime, betegelde berging 3,85 x ca. 8,60 m. bereikbaar. De berging is ook vanaf de voorzijde van het pand bereikbaar.

Mede dankzij de brede openslaande deuren naar de tuin en de lichtstraat is de woonkamer, ca. 8,50 x ca. 5,79 m. prettig helder. De woonkamer heeft een siergashaard, openslaande deuren naar het vlonderterras aan de noord-westzijde en mooie loftdeuren die toegang bieden tot de eetkamer.

Ook de eetkamer ca. 5,68 x 8,77 m. is een uitermate aangename verblijfsruimte. Hier bevinden zich ook voorbereidingen voor het plaatsen van een keukeninstallatie. Ook de eetkamer heeft een prettig tuincontact met openslaande deuren.

Het vlonderterras grenst aan het brede gazon van de omsloten, sfeervolle tuin, die zowel een zijingang als een achteringang heeft, via de brede oprit.
Hier bevindt zich ook de stenen berging (mogelijk atelier of hobbyruimte) en ook vanuit de tuin is er toegang tot het souterrain.

Via de overloop bereik je:
Slaapkamer 1: 2,60 x 3,15 m.
Slaapkamer 2: 3,15 x 4,02 ,m. met 2 dubbel openslaande deuren naar de tuin.
Slaapkamer 3: 2,89 x 4,85 m.

De badkamer is geheel luxe betegeld en heeft een inloopdouche met regendouche, ligbad en dubbele vaste wastafel in badmeubel.

Het 2e toilet is separaat via de overloop bereikbaar.


Souterrain:
Het pand is grotendeels onderkelderd.

Via de keldertrap is de provisieruimte bereikbaar, ca. 8,69 x 2,47 m.

Aansluitend is er de wasruimte 5,30 x 3,23 m. met aansluitmogelijkheid voor wasmachine en droger, de c.v. ruimte met Nefit HR combi c.v. installatie met indirect gestookte boiler (ca. 2004, eigendom) en de Nefit Hr Combi C.v. ketel ten behoeve van de bovenwoning (eveneens eigendom, 1999). Daarnaast bevindt zich de berging 3,49 x 3,00 m.

De mulltifunctionele ruimte 8,92 x 5,32 m. is ook direct vanuit de tuin bereikbaar.


Van Berghenstraat 7a
Parterre:
Hier bevindt zich de eigen entree en het trappenhuis.

Verdieping:
De brede overloop ligt centraal in de woning en verschaft toegang tot iedere verblijfsruimte en het betegeld toilet met fonteintje.

De woonkamer ca. 10,30 x 4,00 m. heeft een siergashaard en een beuken plankenvloer. Vanuit de woonkamer is er de openslaande deur naar het terras aan de achterzijde en toegang tot het balkon ca. 4,00 x 1,20 m. aan de voorzijde.

De halfopen keuken 3,10 x 2,50 m. heeft een moderne landhuisstijl keukeninstallatie in hoekopstelling, met 5 pits gaskookplaat, rvs afzuigkap, veel bergruimte, koelkast, vriezer en vaatwasser.

Het ruime terras ca.8.80 x 3,60 m. is geheel overdekt.

Slaapkamer 1: 4,19 x 3,35 m.
Slaapkamer 2: 3,10 x 2,53 m.
Slaapkamer 3: 4,19 x 2,53 m.
Slaapkamer 4 (momenteel in gebruik als berging) 2,50 x ca. 3,00 m.

De badkamer is geheel betegeld en is voorzien van douche, whirlpool hoekbad, dubbele vaste wastafel in badmeubel, 2e toilet en er is de mogelijkheid voor aansluiting van wasmachine en droger.


Algemeen:
Dit is een riant, helder en sfeervol pand met brede mogelijkheden en veel comfort in een prettige, rustige omgeving, dicht bij het winkelcentrum van Voerendaal, bij natuur en met optimale bereikbaarheid.

Het pand is goed onderhouden. Het gehele pand is voorzien dubbel beglazing en geïsoleerde daken.

De van oorsprong (1962) bakkerij met bovenwoning is gefaseerd, voor het laatst in 2016 ingrijpend verbouwd, waarbij de voormalige winkelruimte uiteindelijk bij de benedenwoning is betrokken. De benedenwoning is grotendeels voorzien van hardstenen vloeren met vloerverwarming. De toepassing van hoogwaardige materialen zoals de hardstenen vloeren met vloerverwarming en de hoogwaardige landhuisstijl deuren, maken het een fraai geheel.

het pand is grotendeels voorzien van spouwmuurisolatie. De slaapvleugel op de parterre is voorzien van airconditioning.

De bovenwoning is momenteel separaat en is geheel zelfstandig (gas en electravvoorzieningen zijn voorzien van een tussenmeter), maar kan eenvoudig intern verbonden worden met de benedenwoning.

Een gedeelte van het perceel heeft de bestemming detailhandel, waarmee eventueel een winkel aan huis tot de mogelijkheden behoort. Zou de wens bestaan de bestemming te wijzigen, dan is de eigenaar bereid hieraan mee te werken voor de levering, maar geldt wel het voorbehoud ten aanzien van de procedure en instemming van de gemeente/provincie.

De bovenwoning is momenteel verhuurd en kan zowel in verhuurde staat als onbewoond worden opgeleverd.

Uniek, sfeervol pand! Moet je zien!

Indien u een vraag heeft over dit object, een bezichtiging wenst of een bod wil doen, gebruik dan onderstaand formulier. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk op uw bericht.