Te koop: Rijksweg 42, Wittem - Wittem

Foto 1 Rijksweg WittemFoto 2 Rijksweg WittemFoto 3 Rijksweg WittemFoto 4 Rijksweg WittemFoto 5 Rijksweg WittemFoto 6 Rijksweg WittemFoto 7 Rijksweg WittemFoto 8 Rijksweg WittemFoto 9 Rijksweg WittemFoto 10 Rijksweg WittemFoto 11 Rijksweg WittemFoto 12 Rijksweg WittemFoto 13 Rijksweg WittemFoto 14 Rijksweg WittemFoto 15 Rijksweg WittemFoto 16 Rijksweg WittemFoto 17 Rijksweg WittemFoto 18 Rijksweg WittemFoto 19 Rijksweg WittemFoto 20 Rijksweg WittemFoto 21 Rijksweg WittemFoto 22 Rijksweg WittemFoto 23 Rijksweg WittemFoto 24 Rijksweg WittemFoto 25 Rijksweg WittemFoto 26 Rijksweg WittemFoto 27 Rijksweg WittemFoto 28 Rijksweg WittemFoto 29 Rijksweg WittemFoto 30 Rijksweg WittemFoto 31 Rijksweg WittemFoto 32 Rijksweg WittemFoto 33 Rijksweg WittemFoto 34 Rijksweg WittemFoto 35 Rijksweg WittemFoto 36 Rijksweg WittemFoto 37 Rijksweg WittemFoto 38 Rijksweg WittemFoto 39 Rijksweg WittemFoto 40 Rijksweg WittemFoto 41 Rijksweg WittemFoto 42 Rijksweg WittemFoto 43 Rijksweg WittemFoto 44 Rijksweg WittemFoto 45 Rijksweg Wittem

Details

Prijs: €674.000 k.k.
Soort Woning: Bedrijfspand, Bedrijfsruimte met bedrijfswoning
Plaats: Wittem
Slaapkamers: 3
Woon opp: 272 m2
Oppervlakte: 960 m2
Inhoud: 2145 m3
Bouwjaar: 1932
Energielabel: C
Email naar een vriend
Dit fraaie bedrijfspand met loods, magazijn terrein en ruime bedrijfswoning heeft veel karakter en een mooie zichtlocatie!

Indeling:
Souterrain:
Hier bevinden zich 3 provisieruimtes: 3,26 x 2,20 m. , 4,53 x 1,89 m. en 3,26 x 4,40 m.

Parterre:
Loods/werkplaats; momenteel bevindt zich hier een gespecialiseerd bedrijf in carrosseriebouw:

De geheel geïsoleerde werkplaats 16,15 x 10,68 m. heeft een hoogte van 4,72 tot aan de basis van het zadeldak en 7,83 m. tot aan de nok en is voorzien van brede stalen spanten met takelinrichting. De loods is verwarmd met gasheater en is voorzien van luchtzuivering en werkplaats stofafzuiging.
De brede schuifpoort heeft een hoogte van ca. 4,50 m. Er is een inloopdeur vanuit het terrein.

De ruimte is verder voorzien van een vloeistofdichte vloer.

Ook de meterkast bevindt zich in deze ruimte met 50 groepen gezekerd tot 35 Ah, 12 groepen, 2 aardlekschakelaars en 2 hoofdschakelaars.

Er is prettige daglichttoetreding door de 10 veluxramen in het geïsoleerde dak.

De voorraadruimte 8,30 x 2,75 is direct vanuit de loods bereikbaar.
Het magazijn, ca. 6,30 x 4,29 m. is de voormalige winkelruimte.

Het terrein is verdeeld in 3 segmenten met stalen hekwerken (brede oprit, voorterrein, binnenplaats).

De begane grond van de bedrijfswoning heeft de oorspronkelijke indeling, maar is in gebruik als bedrijfsruimte.

De ruime entree met trappenhuis biedt toegang tot de overloop met toegang tot de wasruimte ca. 2m², het betegeld toilet met fonteintje, de bergkast en de loods, maar ook de kantoorruimte, de kantine en zetruimte.

Kantoorruimte 3,46 x 3,45 m.

De kantine 3,54 x 3,28 m. is de oorspronkelijke leefkeuken van de bedrijfswoning, die in halfopen verbinding staat met de zetruimte (de voormalige woonkamer). Hier bevindt zich de eiken keukeninstallatie in hoekopstelling, voorzien van vaatwasser, koelkast, keramische kookplaat, oven en veel kastruimte.

De zetruimte 11,76 x 3,79 m. heeft dubbele openslaande deuren naar het terrein en heeft een allesbrander.

Verdieping:
De verdieping is geheel ingericht als gelijkvloerse woning met hoogwaardige afwerking. Er is een fraaie beuken parketvloer in alle leefruimtes en op de overloop. Via de brede overloop bereikt u:

· De zitkamer 6,32 x 3,49 m.
· De eetkamer: 4,45 x 3,47 m.
· De leefkeuken: 4,48 x 2,90 m. Deze is voorzien van een hoogwaardige Marquardt keukeninstallatie in lijnopstelling, voorzien van granieten werkblad met verzonken inductiekookplaat en spoelbak, luxe afzuigkap, vaatwasser en brede ladeblokken en daarnaast de kastenwand met heteluchtoven en koelkast.
· Slaapkamer 1: 3,40 x 3,17 m. met airco.
· Slaapkamer 2: 3,27 x 3,40 m.
· De badkamer: 3,39 x 2,71 m. Deze is geheel betegeld en is voorzien van ligbad, 2e toilet, vaste wastafel en vaste wandkast.

Het riante dakterras 8,02 x 5,06 m. ligt op het zuiden en heeft een bankirai vlonderterras met brede zonwering.

2e Verdieping (nokhoogte 4,15 m vanaf de zoldervloer):
Via de vaste trap is ook de tweede verdieping bereikbaar.
Hier bevindt zich een ruime zolderkamer (naar behoefte in te delen) ca 12,81 x 4,15 m. (op ca. 1,50 m. hoogte gemeten). De hr combi c.v. ketel (Remeha Quinta met indirect gestookte boiler, gehuurd) is hier geplaatst.

Algemeen:
Over het algemeen een goed onderhouden, ruim pand met veel mogelijkheden.

Vanaf 2003 zijn de daken vervangen (loods én bedrijfswoning) tot en met de dakconstructie; de bedrijfswoning heeft een nieuw dakspant, nieuwe gordingen, met IsoBouw dakisolatie en keramische dakpannen. De loods heeft stalen spanten met Isobouw dakisolatie, keramische dakpannen en 10 veluxramen voor optimale daglichttoetreding.

Het pand is voorzien van moderne hardhouten kozijnen met HR++ dubbel beglazing en rolluiken.

De gevels van de bedrijfswoning zijn nageïsoleerd: aan de oostgevel middels spouwmuurisolatie en aan de noordgevel met geïsoleerde voorzetwanden (vanwege een te smalle spouw in de gevel).

Plafonds zijn vervangen door gipsplafonds en de vloeren zijn geïsoleerd met steenwol.

Alle leidingwerk is vervangen en het rookkanaal van de allesbrander is voorzien van een onderhoudsvrije RVS mantelbuis.

Bij de verbouwing is steeds hoogwaardig materiaal gebruikt.

De voormalige olietank is geheel verwijderd en gesaneerd. Er is een bodemonderzoekrapportage aanwezig.

Ligging:
Het pand geniet een zeer goede zichtlocatie aan de Rijksweg, met goede bereikbaarheid vanaf de stadsautoweg N281 (oprit op ca. 200 m afstand) en zo naar de A76.

De rijksweg vormt de oorspronkelijke verbindingsweg tussen Vaals en Maastricht en is een van de belangrijkste toegangswegen tot het Heuvelland, zeer geliefd in het tourisme.

Bestemming:
De vigerende bestemming op het perceel is “Bedrijf”, letterlijk luidende:

"De voor 'Bedrijf <https://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.1729.BPLKOM04000-OH01/r_NL.IMRO.1729.BPLKOM04000-OH01_art04.html>' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
· bestaande, ter plaatse reeds gevestigde bedrijven of industriële, consumentverzorgende en/of ambachtelijke bedrijven zoals opgenomen in categorie 1 en 2 van de toegesneden lijst van bedrijfstypen (bijlage 2 bij de regels: 'toegesneden lijst van bedrijfstypen'), alsmede bedrijven die daarmee gelijk te stellen zijn;
· wonen in een bedrijfswoning, uitgezonderd ter plaatse van de aanduiding 'bedrijfswoning uitgesloten';
· duurzaam, bodem- en waterbeheer, tevens wateropvang/buffering en infiltratie;
en de daarbij behorende voorzieningen.”

Nadere omschrijving van de mogelijkheden van de bestemming vindt u als bijlage bij de brochure en of het beoogde gebruik binnen de geldende bestemming past en/of bijzondere vergunningen nodig zijn, is altijd door de koper zelf na te gaan bij de gemeentelijke instanties.

 

Indien u een vraag heeft over dit object, een bezichtiging wenst of een bod wil doen, gebruik dan onderstaand formulier. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk op uw bericht.