Te koop: Professor van Itersonstraat 4 - Heerlen

Foto 1 Professor van Itersonstraat 4 HeerlenFoto 2 Professor van Itersonstraat 4 HeerlenFoto 3 Professor van Itersonstraat 4 HeerlenFoto 4 Professor van Itersonstraat 4 HeerlenFoto 5 Professor van Itersonstraat 4 HeerlenFoto 6 Professor van Itersonstraat 4 HeerlenFoto 7 Professor van Itersonstraat 4 HeerlenFoto 8 Professor van Itersonstraat 4 HeerlenFoto 9 Professor van Itersonstraat 4 HeerlenFoto 10 Professor van Itersonstraat 4 HeerlenFoto 11 Professor van Itersonstraat 4 HeerlenFoto 12 Professor van Itersonstraat 4 HeerlenFoto 13 Professor van Itersonstraat 4 HeerlenFoto 14 Professor van Itersonstraat 4 HeerlenFoto 15 Professor van Itersonstraat 4 HeerlenFoto 16 Professor van Itersonstraat 4 HeerlenFoto 17 Professor van Itersonstraat 4 HeerlenFoto 18 Professor van Itersonstraat 4 HeerlenFoto 19 Professor van Itersonstraat 4 HeerlenFoto 20 Professor van Itersonstraat 4 HeerlenFoto 21 Professor van Itersonstraat 4 HeerlenFoto 22 Professor van Itersonstraat 4 HeerlenFoto 23 Professor van Itersonstraat 4 HeerlenFoto 24 Professor van Itersonstraat 4 HeerlenFoto 25 Professor van Itersonstraat 4 HeerlenFoto 26 Professor van Itersonstraat 4 HeerlenFoto 27 Professor van Itersonstraat 4 Heerlen

Details

Prijs: €299.000 k.k. vraagprijs
Soort Woning: eengezinswoning
Plaats: Heerlen
Slaapkamers: 4
Woon opp: 160 m2
Oppervlakte: 215 m2
Inhoud: 420 m3
Bouwjaar: 1964
Buurtinfo van Professor van Itersonstraat 4
Printvriendelijk
Email naar een vriend
Dit woonhuis met tuin heeft een prettige locatie en is aangenaam ruim!

Indeling:

Parterre:
Via de parkeerplaatsen (blauwe zone) is er een breed pad met sierplantsoen (wordt momenteel gerenoveerd) naar het huis.

De ruime hal met vaste wandkast en toegang tot het betegeld toilet met wandcloset en fonteintje ligt centraal in de woning. Vanuit de hal bereik je het trappenhuis, de woonkamer, de voorkamer en de keuken.
De Voorkamer 4,26 x 4,38 m. is voorzien van luxe eiken plankenvloer (kasteelvloer) en heeft een diepe bergkast en een dubbele openslaande deur naar de living.
Ruime living 6,47 x 5,46 m. is ook voorzien van de fraaie eiken plankenvloer en heeft een brede glaspui met openslaande deur naar de tuin.

De ruime leefkeuken 6.66 x 2.92 m. is voorzien van een kersenhouten keukeninstallatie met (Neff) gaskookplaat, oven, afzuigkap, koelkast en veel bergruimte. Er is een openslaande deur naar de tuin en vanuit de keuken bereik je ook de berging.

De inpandige berging 4.13 x 2.27 m. is bereikbaar vanaf de keuken en vanaf de voorzijde van het woonhuis. Hier bevindt zich de witgoedaansluitmogelijkheid en de meterkast (elektriciteit: dubbeltariefmeter, , 2 aardlekschakelaars, gasmeter en watermeter). Verder bevindt zich hier de gehuurde Bosch HR combi c.v.-ketel.

De mooi aangelegde tuin met breed, deels overdekt terras, siertuin, tuinhuis en pergola, ligt op het oosten (Volle ochtendzon) en heeft ook een achteringang vanaf de straat.

Verdieping:
Via de ruime overloop bereik je

Slaapkamer 1: 5.66 x 3.97/3.38 m. met openslaande deur naar het ruime balkon aan de voorzijde van het pand.
Slaapkamer 2: 2.76 x 4.69 m. met openslaande deur naar het ruime balkon aan de achterzijde van het pand.
Slaapkamer 3: 2.82 x 4.69 m. met openslaande deur naar het ruime balkon aan de achterzijde van het pand.

De betegelde badkamer 1.69 x 3.10 m. heeft een ligbad, 2e toilet (wandcloset) en vaste wastafel in badmeubel.


Algemeen:
Het huis is goed onderhouden en heeft een zeer prettige ligging.

De houten kozijnen zijn voorzien van dubbel beglazing.

Dit huis is ook relatief eenvoudig aan te passen naar een levensloopbestendig woonhuis voor minder validen door ook op de parterre een badkamer te maken. Dit kan zonder meer zonder constructief ingrijpende aanpassingen.

Bij dit huis behoort een aandeel in enkele mandelige percelen. Dit houdt in dat de voortuintjes en meerdere (speel-)grasvelden in de wijk in eigendom gedeeld zijn met alle soortgelijke woonhuizen (200 stuks) in de wijk. Bij aankoop van het huis wordt u daarmee automatisch lid van de coöperatieve vereniging die zorg draagt voor het onderhoud. De bijdrage voor het onderhoud bedraagt € 41,= per maand. Het voordeel van deze situatie is, dat de (speel-)velden niet bebouwd zullen worden, en dat de wijk een uniforme en overzichtelijke uitstraling heeft.

De perken worden momenteel geheel vernieuwd en nieuw beplant. De werkzaamheden zijn momenteel gaande.

De wijk is gelegen nabij de dorpskern van Welten met diverse winkels als een supermarkt, bakker, een chocolaterie, een drogist en veel meer, bij stadspark de Weltervijver en nabij uitgestrekt natuurgebied. U bereikt het stadscentrum van Heerlen met 20 minuten wandelen. Kinderdagopvang, basisschool, middelbare school, hogeschool en open universiteit liggen op loopafstand, evenals het Atrium ziekenhuis. De rustige wijk ligt centraal en is optimaal bereikbaar door de verschillende uitvalswegen.
De doorgaande weg, parallel langs de wijk is effectief voorzien van geluidsreducerend asfalt.


Indien u een vraag heeft over dit object, een bezichtiging wenst of een bod wil doen, gebruik dan onderstaand formulier. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk op uw bericht.