Te huur: Prof. van Itersonstraat 24 - Heerlen, Welten

Foto 1 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 2 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 3 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 4 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 5 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 6 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 7 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 8 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 9 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 10 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 11 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 12 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 13 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 14 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 15 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 16 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 17 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 18 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 19 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 20 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 21 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 22 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 23 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 24 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 25 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 26 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 27 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 28 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 29 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 30 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 31 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 32 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 33 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 34 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 35 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 36 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 37 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 38 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 39 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 40 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 41 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 42 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 43 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 44 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 45 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 46 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 47 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 48 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 49 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 50 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 51 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 52 Prof. van Itersonstraat Heerlen

Details

Prijs: €1.350 per maand excl. gebruikslasten
Soort Woning: eengezinswoning
Plaats: Heerlen, Welten
Slaapkamers: 4
Woon opp: 158 m2
Oppervlakte: 205 m2
Inhoud: 440 m3
Bouwjaar: 1964
Email naar een vriend
Dit halfvrijstaande woonhuis in geliefd Welten heeft een mooie ligging en is aangenaam ruim. Nu te huur!

Indeling:
Parterre:
Vanaf de straat met ruim voldoende parkeervakken bereik je het pad met onder architectuur aangelegde borders naar de entree.

De ruime welkomsthal biedt toegang tot de garderobe, het betonlook toilet met fonteintje, de voorkamer, de woonkamer en het trappenhuis.

De parterre is geheel voorzien van een eiken plankenvloer (cafévloer in greywash).

De woonkamer met open keuken, ca 55 m² heeft een brede glaspui met openslaande deur en een tweede openslaande deur bij de keuken voor optimaal contact met de tuin. Via de dubbele deuren bereik je (ook) de voorkamer.

De keukeninstallatie bestaat uit maatwerk een kook-/spoeleiland met vaatwasser, 5 pits gas op glaskookplaat, luxe gootsteen, beuken werkblad, ladeblokken en onderkasten en een dubbele bovenkast. Verder is er een inbouw kastenwand met aansluitmogelijkheid voor oven en andere keukenapparatuur.

De voorkamer 20,4 m² heeft een diepe bergkast.

De mooi aangelegde, diepe tuin ligt op het westen en heeft een breed terras, deels overdekt en met zonnescherm (knikarm), sierborders, natuurtuin, tuinhuis en zijuitgang. Het huis ligt aan de achterzijde vrij (veel privacy!).

In de pantry 5,4 m² bevindt zich de mogelijkheid tot aansluiting van wasmachine en droger. Via de pantry bereik je de berging.

De berging 9,6 m² heeft een openslaande deur naar de voorzijde van het huis. In de berging bevindt zich de HR combi c.v.-ketel (Remeha Tzerra, bj. 2016) en de meterkast met 3 aardlekschakelaars , 12 groepen en slimme meters.

Verdieping:
Via een makkelijk begaanbare (luie) trap bereik je de ruime overloop op de eerste verdieping. De verdieping is met uitzondering van de badkamer, geheel voorzien van een moderne laminaatvloer. Vanuit de overloop bereik je:

Slaapkamer 1: 5.69 x 3.99 m. met openslaande deur naar het balkon aan de voorzijde (ca. 6 x 1,2 m.).
Slaapkamer 2: 4.82 x 2.77 m. met openslaande deur naar het balkon aan de achterzijde (ca. 6 x 1,2 m.).
Slaapkamer 3: 4.82 x 2.82 m. met openslaande deur naar het balkon aan de achterzijde.

Luxe badkamer met ruim ligbad, dubbele vaste wastafel in badmeubel en 2e toilet (wandcloset).

Algemeen:
Hier woon je rustig, kindvriendelijk, op loopafstand van het winkelcentrum in de oude dorpskern van Welten met ruime voorzieningen, nabij uitgestrekt natuurgebied, op loopafstand van basisschool, middelbare en hogeschool en Open Universiteit, nabij ziekenhuis en zorginstellingen, kortom: de ideale ligging!

Het dak is in 2021 vernieuwd.
De zijgevel is na-geïsoleerd met een voorzetwand in 2008.
Het huis is geheel voorzien dubbel beglazing

Beheerscoöperatie:
Bij dit huis behoort een aandeel in enkele mandelige percelen. Dit houdt in dat de voortuintjes en meerdere (speel-)grasvelden in de wijk in eigendom gedeeld zijn met alle soortgelijke woonhuizen (200 stuks) in de wijk. Het voordeel van deze situatie is, dat de (speel-)velden niet bebouwd zullen worden, en dat de wijk een uniforme en overzichtelijke uitstraling heeft.

In opdracht van de Coöperatie is dit jaar de hele aanleg van de voortuintjes in de straatjes van de wijk (die door de Coöperatieve Vereniging beheerd worden) geheel nieuw ingericht naar een ontwerp van het vermaarde Architectenbureau "Buro Mien Ruys tuin- en landschapsarchitecten" welke in de laatste fase van gereedstelling is.

Een deel van de achtertuin van het huis is extra grond van de beheerscoöperatie die gratis voor onbepaalde tijd in bruikleen is gegeven.

Ligging:
De wijk is gelegen nabij de dorpskern van Welten met diverse winkels als een supermarkt, bakker, een chocolaterie, een drogist en veel meer, bij stadspark de Weltervijver en nabij uitgestrekt natuurgebied. Je bereikt het stadscentrum van Heerlen met 20 minuten wandelen. Kinderdagopvang, basisschool, middelbare school, hogeschool en open universiteit liggen op loopafstand, evenals het Zuyderland Medisch Centrum. De rustige wijk ligt centraal en is optimaal bereikbaar door de verschillende uitvalswegen.

Vereisten en voorwaarden:
De huurder van deze woning is minimaal 24 jaar en kan voldoende inkomen aantonen.
Akkoord van de verhuurder is een voorbehoud.

Huisdieren zijn in beginsel niet toegestaan, tenzij in overleg met de verhuurder anders wordt overeengekomen.

Indien overeenstemming is bereikt, zal er een standaard ROZ huurovereenkomst worden opgesteld, waarvan een voorbeeld is op te vragen via mijn kantoor.
De huur wordt aangegaan voor minimaal 1 jaar en gaat daarna over in een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

De huurprijs bedraagt € 1350,= per maand exclusief gebruikerslasten (gas/water/electriciteit, wa- en inboedelverzekering, gemeentelijke belastingen voor het gebruik van de woning) en er zijn geen servicekosten.
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd.

Optioneel is de aanleg van zonnepanelen bespreekbaar, tegen een nader overeen te komen meerprijs.

Er wordt een borg gevraagd ter hoogte van twee maanden huur.

Interesse? Neem dan contact met mij op of klik op "informeren/reageren" en vul uw gegevens in. Dan zal ik spoedig contact met u opnemen.

Indien u een vraag heeft over dit object, een bezichtiging wenst of een bod wil doen, gebruik dan onderstaand formulier. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk op uw bericht.