Te koop: Prof. van Itersonstraat 16 - Heerlen, Welten

Foto 1 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 2 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 3 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 4 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 5 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 6 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 7 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 8 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 9 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 10 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 11 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 12 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 13 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 14 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 15 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 16 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 17 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 18 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 19 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 20 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 21 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 22 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 23 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 24 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 25 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 26 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 27 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 28 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 29 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 30 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 31 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 32 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 33 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 34 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 35 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 36 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 37 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 38 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 39 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 40 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 41 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 42 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 43 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 44 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 45 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 46 Prof. van Itersonstraat HeerlenFoto 47 Prof. van Itersonstraat Heerlen

Details

Prijs: €295.000 k.k. vraagprijs
Soort Woning: eengezinswoning
Plaats: Heerlen, Welten
Slaapkamers: 4
Woon opp: 158 m2
Oppervlakte: 200 m2
Inhoud: 440 m3
Bouwjaar: 1966
Energielabel: D
Email naar een vriend
Zeer ruim woonhuis met tuin in de geliefde wijk Welten in Heerlen. Moet je zien!

Indeling:
Parterre:
Via het pad met de nieuw aangelegde sierborders is de entree bereikbaar.

De welkomsthal van het huis is zeer ruim. Hier bevindt zich de vaste wandkast en garderobenis en is er toegang tot het betegeld toilet met wandcloset en fonteintje, het trappenhuis, de keuken, de woonkamer en de voorkamer.

De voorkamer, 4.39 x 5.39 m. (ca. 22 m²) heeft een vaste wandkast en dubbele openslaande deur naar de woonkamer.

De riante woonkamer 5.60 x ca. 5.80 m. (33 m²) heeft een brede glaspui met openslaande deur naar de tuin.

In de gesloten leefkeuken, 6.87 x ca. 3.80 m. (ca. 22 m²) bevindt zich de moderne keukeninstallatie met 5 pits luxe gascomfoor met dubbele oven, design afzuigkap, bergkasten en aansluitmogelijheid voor de diverse keukenapparatuur.
De keuken heeft een openslaande deur naar de tuin.

Naast de keuken bevindt zich de berging 4.09 x 2.31 m., die ook vanaf de voorzijde van het pand toegankelijk is.

Hier bevindt zich de witgoedaansluitmogelijkheid en de moderne meterkast (8 groepen, 2 fasengroep, 2 aardlekschakelaars, hoofdschakelaar, dubbel tariefmeter, gas- en watermeter). Ook de 120 liter boiler is hier geplaatst.

De aangelegde, zonnige tuin ligt op het westen. De natuurtuin heeft een breed terras, gazon en sierborder.

Verdieping:
Via een makkelijk begaanbare (luie) trap bereik je de ruime overloop op de eerste verdieping. De verdieping is met uitzondering van de badkamer, geheel voorzien van een laminaatvloer. Vanuit de overloop bereik je:

Slaapkamer 1: 5.69 x 3.99 m. met laminaatvloer en openslaande deur naar het balkon aan de voorzijde.
Slaapkamer 2: 4.82 x 2.77 m. met laminaatvloer en openslaande deur naar het balkon aan de achterzijde.
Slaapkamer 3: 4.82 x 2.82 m. met laminaatvloer en openslaande deur naar het balkon aan de achterzijde.

Geheel betegelde badkamer met inloopdouche, vaste wastafel in badmeubel, 2e toilet (wandcloset) en design radiator.

Algemeen:
Hier woon je rustig, kindvriendelijk, op loopafstand van het winkelcentrum in de oude dorpskern van Welten met ruime voorzieningen, nabij uitgestrekt natuurgebied, op loopafstand van basisschool, middelbare en hogeschool en Open Universiteit, nabij ziekenhuis en zorginstellingen, kortom: de ideale ligging!

Het gehele pand is voorzien van dubbel beglazing.

De keuken en badkamer zijn geheel gerenoveerd in 2018.
In 2018 is ook de boiler (120 liter, elektrisch, eigendom) is vervangen.
Ook de oorspronkelijk stalen hemelwaterafvoer en riolering is tot aan het hoofdkanaal vervangen.

Het huis wordt verwarmd met stadsverwarming.

Beheerscoöperatie:
Bij dit huis behoort een aandeel in enkele mandelige percelen. Dit houdt in dat de voortuintjes en meerdere (speel-)grasvelden in de wijk in eigendom gedeeld zijn met alle soortgelijke woonhuizen (200 stuks) in de wijk. Bij aankoop van het huis wordt u daarmee automatisch lid van de coöperatieve vereniging die zorg draagt voor het onderhoud. De bijdrage voor het onderhoud bedraagt € 40,= per maand. Het voordeel van deze situatie is, dat de (speel-)velden niet bebouwd zullen worden, en dat de wijk een uniforme en overzichtelijke uitstraling heeft.

In odracht van de Coöperatie is dit jaar de hele aanleg van de voortuintjes in de straatjes van de wijk (die door de Coöperatieve Vereniging beheerd worden) geheel nieuw ingericht naar een ontwerp van het vermaarde Architectenbureau "Buro Mien Ruys tuin- en landschapsarchitecten" welke in de laatste fase van gereedstelling is.

Ligging:
De wijk is gelegen nabij de dorpskern van Welten met diverse winkels als een supermarkt, bakker, een chocolaterie, een drogist en veel meer, bij stadspark de Weltervijver en nabij uitgestrekt natuurgebied. Je bereikt het stadscentrum van Heerlen met 20 minuten wandelen. Kinderdagopvang, basisschool, middelbare school, hogeschool en open universiteit liggen op loopafstand, evenals het Zuyderland Medisch Centrum. De rustige wijk ligt centraal en is optimaal bereikbaar door de verschillende uitvalswegen. De doorgaande weg, parallel langs de wijk is effectief voorzien van geluidsreducerend asfalt.

 

Indien u een vraag heeft over dit object, een bezichtiging wenst of een bod wil doen, gebruik dan onderstaand formulier. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk op uw bericht.