Te koop: Prof. Dumontstraat 25 - Heerlen, Welten

Foto 1 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 2 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 3 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 4 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 5 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 6 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 7 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 8 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 9 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 10 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 11 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 12 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 13 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 14 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 15 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 16 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 17 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 18 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 19 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 20 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 21 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 22 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 23 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 24 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 25 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 26 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 27 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 28 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 29 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 30 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 31 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 32 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 33 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 34 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 35 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 36 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 37 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 38 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 39 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 40 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 41 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 42 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 43 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 44 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 45 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 46 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 47 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 48 Prof. Dumontstraat HeerlenFoto 49 Prof. Dumontstraat Heerlen

Details

Prijs: €399.000 k.k. vraagprijs
Soort Woning: eengezinswoning
Plaats: Heerlen, Welten
Slaapkamers: 4
Woon opp: 158 m2
Oppervlakte: 215 m2
Inhoud: 440 m3
Bouwjaar: 1966
Energielabel: A
Email naar een vriend
Dit prachtige woonhuis is nagenoeg instapklaar en is voor de toekomst voorbereid. Zeer mooie ligging en aangenaam ruim. Moet je zien!

Indeling:
Parterre:
Vanaf de straat met ruim voldoende parkeervakken bereik je het pad met onder architectuur aangelegde borders naar de entree.

De ruime welkomsthal biedt toegang tot de garderobernis, het betegeld toilet (wandcloset) met fonteintje, de voorkamer, de woonkamer en het trappenhuis.

De parterre is voorzien van een luxe laminaatvloer.

De woonkamer 5,86 x 5,76 m. heeft een brede, dubbele schuifpui voor optimaal contact met de tuin. Via de dubbele deuren bereik je (ook) de voorkamer en via de brede schuifwand bereik je de keuken.

De voorkamer 4,39 x 5,39 m. heeft een diepe bergkast.

De ruime leefkeuken 4,98 x 3,51 m. is voorzien van een moderne (Nuva) keukeninstallatie in hoekopstelling met spoelbak in schiereiland. De keuken is voorzien van gasfornuis, combioven, koelkast, vaatwasser, luxe afzuigkap en veel bergruimte in onder andere brede ladeblokken. De keuken heeft een openslaande deur naar de tuin en er is ook toegang naar de pantry vanuit de keuken.

De mooi aangelegde, diepe tuin ligt op het oosten en heeft een breed terras, deels overdekt en met zonnescherm (knikarm), gazon, vijverpartij, sierborders, tuinhuis en achteruitgang naar de straat. Het huis ligt aan de achterzijde vrij (het grenst aan een veld).

In de pantry 1,47 x 2,27 m. bevindt zich de mogelijkheid tot aansluiting van wasmachine en droger. Via de pantry bereik je de berging.

De berging 4,09 x 2,31 m. heeft een openslaande deur naar de voorzijde van het huis. In de berging bevindt zich de HR combi c.v.-ketel (eigendom, intergas HR 32/CW5, bj. 2020) en de moderne meterkast met hoofdschakelaar, 3 aardlekschakelaars , 10 groepen, teruglevergroep van de aanwezige zonnepanelen en slimme meters.

Verdieping:
Via een makkelijk begaanbare (luie) trap bereik je de ruime overloop op de eerste verdieping. De verdieping is met uitzondering van de badkamer, geheel voorzien van een moderne laminaatvloer. Vanuit de overloop bereik je:

Slaapkamer 1: 5.69 x 3.99 m. met openslaande deur naar het balkon aan de voorzijde (ca. 6 x 1,2 m.).
Slaapkamer 2: 4.82 x 2.77 m. met openslaande deur naar het balkon aan de achterzijde (ca. 6 x 1,2 m.).
Slaapkamer 3: 4.82 x 2.82 m. met openslaande deur naar het balkon aan de achterzijde.

Geheel betegelde badkamer met inloopdouche, vaste wastafel in badmeubel, 2e toilet (wandcloset) en design radiator.

Algemeen:
Dit prachtige woonhuis is ruim en zeer goed onderhouden.

Hier woon je rustig, kindvriendelijk, op loopafstand van het winkelcentrum in de oude dorpskern van Welten met ruime voorzieningen, nabij uitgestrekt natuurgebied, op loopafstand van basisschool, middelbare en hogeschool en Open Universiteit, nabij ziekenhuis en zorginstellingen, kortom: de ideale ligging!

Het huis is voorzien van 8 zonnepanelen (eigendom, 2014) met 4 omvormers.
Het dak is in 2014 vernieuwd (met nieuwe isolatie en EPDM dakbedekking met gewassen kiezels als ballast)
De buitengevels zijn na-geïsoleerd in 2016 (met polystyreenkorrels)
Het huis is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel beglazing (d.d. 2004 en 2005)
De gehele elektrische installatie is vervangen en overal zijn er verlaagde gipsplafonds met op meerdere plaatsen inbouwverlichting. In meerdere plekken

De riolering is vervangen in 2015.

Beheerscoöperatie:
Bij dit huis behoort een aandeel in enkele mandelige percelen. Dit houdt in dat de voortuintjes en meerdere (speel-)grasvelden in de wijk in eigendom gedeeld zijn met alle soortgelijke woonhuizen (200 stuks) in de wijk. Bij aankoop van het huis wordt u daarmee automatisch lid van de coöperatieve vereniging die zorg draagt voor het onderhoud. De bijdrage voor het onderhoud bedraagt € 42,= per maand. Het voordeel van deze situatie is, dat de (speel-)velden niet bebouwd zullen worden, en dat de wijk een uniforme en overzichtelijke uitstraling heeft.

In opdracht van de Coöperatie is dit jaar de hele aanleg van de voortuintjes in de straatjes van de wijk (die door de Coöperatieve Vereniging beheerd worden) geheel nieuw ingericht naar een ontwerp van het vermaarde Architectenbureau "Buro Mien Ruys tuin- en landschapsarchitecten" welke in de laatste fase van gereedstelling is.

Een deel van de achtertuin van het huis is grond van de beheerscoöperatie die gratis voor onbepaalde tijd in bruikleen is gegeven.

Ligging:
De wijk is gelegen nabij de dorpskern van Welten met diverse winkels als een supermarkt, bakker, een chocolaterie, een drogist en veel meer, bij stadspark de Weltervijver en nabij uitgestrekt natuurgebied. Je bereikt het stadscentrum van Heerlen met 20 minuten wandelen. Kinderdagopvang, basisschool, middelbare school, hogeschool en open universiteit liggen op loopafstand, evenals het Zuyderland Medisch Centrum. De rustige wijk ligt centraal en is optimaal bereikbaar door de verschillende uitvalswegen.

Indien u een vraag heeft over dit object, een bezichtiging wenst of een bod wil doen, gebruik dan onderstaand formulier. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk op uw bericht.