Te koop: Pancratiusstraat 31 in Heerlen - Heerlen, Heerlen - Centrum

Foto 1 Pancratiusstraat HeerlenFoto 2 Pancratiusstraat HeerlenFoto 3 Pancratiusstraat HeerlenFoto 4 Pancratiusstraat HeerlenFoto 5 Pancratiusstraat HeerlenFoto 6 Pancratiusstraat HeerlenFoto 7 Pancratiusstraat HeerlenFoto 8 Pancratiusstraat HeerlenFoto 9 Pancratiusstraat HeerlenFoto 10 Pancratiusstraat HeerlenFoto 11 Pancratiusstraat HeerlenFoto 12 Pancratiusstraat HeerlenFoto 13 Pancratiusstraat HeerlenFoto 14 Pancratiusstraat HeerlenFoto 15 Pancratiusstraat HeerlenFoto 16 Pancratiusstraat HeerlenFoto 17 Pancratiusstraat HeerlenFoto 18 Pancratiusstraat HeerlenFoto 19 Pancratiusstraat HeerlenFoto 20 Pancratiusstraat HeerlenFoto 21 Pancratiusstraat HeerlenFoto 22 Pancratiusstraat HeerlenFoto 23 Pancratiusstraat HeerlenFoto 24 Pancratiusstraat HeerlenFoto 25 Pancratiusstraat HeerlenFoto 26 Pancratiusstraat HeerlenFoto 27 Pancratiusstraat HeerlenFoto 28 Pancratiusstraat HeerlenFoto 29 Pancratiusstraat HeerlenFoto 30 Pancratiusstraat HeerlenFoto 31 Pancratiusstraat HeerlenFoto 32 Pancratiusstraat Heerlen

Details

Prijs: €235.000 k.k.
Soort Woning: appartement, Levensloopbestendig
Plaats: Heerlen, Heerlen - Centrum
Slaapkamers: 2
Woon opp: 74 m2
Oppervlakte: -
Inhoud: 188 m3
Bouwjaar: 1982
Energielabel: C
Email naar een vriend
1Dit fraaie appartement bevindt zich in het hart van het winkelcentrum van Heerlen. Prettig ruim, op de derde verdieping, te bereiken met lift. Levensloopbestandig!


Indeling:
Parterre:
De algemene entree is betegeld. Hier bevindt zich ook de meterkast van het appartement, het bellentableau en de brievenbussen.

Via de overloop is het trappenhuis en de lift bereikbaar.

3e verdieping:
Via de lift of het trappenhuis bereik je de overloop naar de entree.

Via de entree bereik je de ruime welkomsthal (oorspronkelijk met dubbele openslaande deur naar de woonkamer) van de woning.

De hele woning is voorzien van een moderne laminaatvloer.

De welkomsthal met gang ligt centraal in de woning. Vanuit hier is iedere verblijfsruimte te bereiken, ook het geheel betegeld toilet met fonteintje en een diepe bergkast (mogelijke garderobe), waar ook de elektrische boiler is geplaatst.

De woonkamer 6.39 x 5.28 m. heeft een brede schuifpui naar het balkon. Vanaf het balkon 2.08 x 2.41 m. proef je de stedelijke sfeer en is er het prettige uitzicht over de daken van de oude kapel en het klooster.

De open keuken 3.00 x 1.70 m. is voorzien van een keukeninstallatie in lijnopstelling met oven, keramische kookplaat, koelkast, bergkasten en lades.

Slaapkamer 1: 4.32 x 3.13 m.
Slaapkamer 2: 4.32/3.00 x 2.98 m. met openslaande deur naar het 2e balkon aan de achterzijde (dit is een gedeeld balkon, samen met de buurvrouw)

De badkamer 2.60 x 2.31 m. is geheel betegeld en is voorzien van ligbad, douche vaste wastafel in badmeubel en design radiator.

Verder is er nog de bergkamer ca. 4 m², met daarin de mogelijkheid voor aansluiting van wasmachine en droger.

Algemeen:
Dit is een fraai appartement in goede staat, in het hart van Heerlen centrum.

De woning is geheel voorzien van dubbel beglazing.

Als eigenaar van een appartement word je gelijktijdig voor een gedeelte eigenaar van het gehele complex, samen met alle andere eigenaren. Je wordt daarom automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren van het complex, die ieder jaar vergadering houdt over het onderhoud en exploitatie. Je draagt daarom maandelijks bij in de kosten van onderhoud en verzekering met servicekosten. De servicekosten bedragen €268,= per maand, inclusief het maandelijkse voorschot van de stookkosten.

Het appartement wordt verwarmd door blokverwarming (Het hele complex wordt gezamenlijk verwarmd en iedere eigenaar draagt zijn deel bij in de kosten).

Indien u een vraag heeft over dit object, een bezichtiging wenst of een bod wil doen, gebruik dan onderstaand formulier. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk op uw bericht.