Te koop: Lichtenbergerstraat 52 - Landgraaf, Schaesberg

Foto 1 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 2 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 3 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 4 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 5 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 6 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 7 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 8 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 9 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 10 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 11 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 12 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 13 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 14 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 15 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 16 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 17 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 18 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 19 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 20 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 21 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 22 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 23 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 24 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 25 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 26 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 27 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 28 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 29 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 30 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 31 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 32 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 33 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 34 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 35 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 36 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 37 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 38 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 39 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 40 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 41 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 42 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 43 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 44 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 45 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 46 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 47 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 48 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 49 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 50 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 51 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 52 Lichtenbergerstraat LandgraafFoto 53 Lichtenbergerstraat Landgraaf

Details

Prijs: €349.000 k.k. vraagprijs
Soort Woning: herenhuis
Plaats: Landgraaf, Schaesberg
Slaapkamers: 4
Woon opp: 174 m2
Oppervlakte: 470 m2
Inhoud: 511 m3
Bouwjaar: 1920
Energielabel: D
Email naar een vriend
Dit goed onderhouden karakteristieke woonhuis is zeer ruim en heeft een mooie ligging!

Indeling:

Souterrain (hoogte: 1,63 m.):
Hier bevindt zich de provisiekelder 5,24 x 3,20 m.

Parterre (hoogte 2,92 m.):
De entree ligt centraal in het woonhuis. Hier is de brede gang met trappenhuis en toegang naar de keldertrap, het betegeld toilet met wandcloset en fonteintje, de meterkast, de zitkamer, de woonkamer en er is direct toegang naar de tuin. De gang is voorzien van een siergrindvloer.

Links van de centrale hal ligt de zitkamer5,06 x 3,69 m. (momenteel is dit de ouderlijke slaapkamer, gelijkvloers.)

Rechts van de hal bevindt zich de woonkamer 3,12 x 9,36 m. (28,60 m²) voorzien van luxe laminaatvloer en pelletkachel, met doorgang naar de ruime leefkeuken.

De leefkeuken 3,04 x 5,16 m. heeft een openslaande deur naar de tuinkamer.
In de leefkeuken is een moderne keukeninstallatie met granieten werkblad en heeft spoeleiland en kastenwand voorzien van oven, 5 pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser en veel bergruimte.
Hier bevindt zich ook de trap naar de verdieping in de aanbouw van het huis.

Via de keuken bereik je de eerste badkamer 3,15 x 3,04 m. De luxe badkamer is geheel betegeld en is voorzien van ligbad, inloopdouche, 2e toilet met wandcloset en vaste wastafel. Hier bevindt zich ook de separate wasruimte mat aansluitmogelijkheid voor wasmachine en droger.

De tuinkamer 5,82 x 5,40 m. (hoogte ca. 2,60 m.) heeft een brede glaspui met schuifwand en deur naar de diepe tuin.

De omsloten tuin ligt op het zuidwesten en heeft twee terrassen, koivijver, siertuin, moestuin en een stenen tuinberging 2,74 x 3,04 m. Er is ook een separate ingang naar de tuin vanaf de straat.

Verdieping:
Vanuit het trappenhuis in de centrale hal bereik je de verdieping van de voorzijde van het woonhuis.

Via het bordes bereik je de tussenverdieping (naar een gedeelte van de aanbouw) waar zich de 2e badkamer bevindt 1,50 x 2,90 m. Deze is geheel modern betegeld en is voorzien van een vaste wastafel in badmeubel, douchecabine en 3e toilet.

Via de overloop bereik je de L-vormige, 2e woonkamer ca. 5,79/3,69 x 5,06 m. (22,9 m²). met laminaatvloer. Hier bevindt zich ook de moderne geiser ten behove van warm water voor de tweede badkamer.

De ruime leefkeuken daarnaast 3,22 x 5,06 m. is voorzien van een moderne aanbouwkeuken met oven, keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en veel bergruimte, ook in de brede, vaste wandkast. Hier bevindt zich ook de geiser ten behoeve van het warm water van de keuken.

Vanuit de trap in de eerste keuken bereik je de verdieping van de aanbouw van het pand.
Via de overloop bereik je:
Slaapkamer 1: 4.00 x 3.00 m.
Slaapkamer 2: 4,73 x 3,01 m. met eigen kleedkamer 1,70 x 3,01 m.

2e verdieping:
Via het centrale trappenhuis bereik de tweede verdieping met de overloop naar:
Slaapkamer 3: 3,69 x 3,04 m. met bergruimte onder het dakschuin.
Slaapkamer 4: 3,22 x 3,04 m. met bergruimte onder het dakschuin.

Ook boven de verdieping van de aanbouw is nog een kleine bergzolder, te bereiken met een vlizotrap.

Algemeen:
Dit is een fraai woonhuis met veel karakter en zeer veel ruimte, op een prettige locatie in geliefd Schaesberg/Lichtenberg.

Het pand is goed, modern onderhouden en heeft veel voorzieningen.

De bewoner heeft op de parterre een levensloopbestendige woning en voor de volwassen kinderen een woning op de eerste en tweede verdieping beoogd. Als zodanig is het pand nu ingericht. Het is geschikt voor 1 gezin. Het heeft 1 adres/contingent en de woningen zijn niet kadastraal van elkaar gesplitst. Eventuele woningsplitsing is vanuit de bestemming op voorhand niet toegestaan.

Het hoofddak is nageïsoleerd met steenwol.

Het dak van de aanbouw is voorzien van Opstalan isolatiepanelen.
In de aanbouw zijn wanden, vloeren en plafonds nageïsoleerd (afgewerkt met gipswanden en -plafonds, deels met inbouwspots).

Kozijnen in de hoofdbouw zijn van hardhout met dubbel beglazing. In de aanbouw zijn de kozijnen van kunststof met dubbelglas. Het huis is geheel voorzien van rolluiken.

Het pand is voorzien van zonnepanelen, gehuurd via volta.

Moet je zien!

 

Indien u een vraag heeft over dit object, een bezichtiging wenst of een bod wil doen, gebruik dan onderstaand formulier. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk op uw bericht.