Te koop: Kerkstraat 162 in Brunssum - Brunssum

Foto 1 Kerkstraat BrunssumFoto 2 Kerkstraat BrunssumFoto 3 Kerkstraat BrunssumFoto 4 Kerkstraat BrunssumFoto 5 Kerkstraat BrunssumFoto 6 Kerkstraat BrunssumFoto 7 Kerkstraat BrunssumFoto 8 Kerkstraat BrunssumFoto 9 Kerkstraat BrunssumFoto 10 Kerkstraat BrunssumFoto 11 Kerkstraat BrunssumFoto 12 Kerkstraat BrunssumFoto 13 Kerkstraat BrunssumFoto 14 Kerkstraat BrunssumFoto 15 Kerkstraat BrunssumFoto 16 Kerkstraat BrunssumFoto 17 Kerkstraat BrunssumFoto 18 Kerkstraat BrunssumFoto 19 Kerkstraat BrunssumFoto 20 Kerkstraat BrunssumFoto 21 Kerkstraat BrunssumFoto 22 Kerkstraat BrunssumFoto 23 Kerkstraat BrunssumFoto 24 Kerkstraat BrunssumFoto 25 Kerkstraat BrunssumFoto 26 Kerkstraat BrunssumFoto 27 Kerkstraat BrunssumFoto 28 Kerkstraat BrunssumFoto 29 Kerkstraat BrunssumFoto 30 Kerkstraat BrunssumFoto 31 Kerkstraat BrunssumFoto 32 Kerkstraat BrunssumFoto 33 Kerkstraat BrunssumFoto 34 Kerkstraat BrunssumFoto 35 Kerkstraat BrunssumFoto 36 Kerkstraat BrunssumFoto 37 Kerkstraat BrunssumFoto 38 Kerkstraat BrunssumFoto 39 Kerkstraat BrunssumFoto 40 Kerkstraat BrunssumFoto 41 Kerkstraat BrunssumFoto 42 Kerkstraat BrunssumFoto 43 Kerkstraat BrunssumFoto 44 Kerkstraat BrunssumFoto 45 Kerkstraat BrunssumFoto 46 Kerkstraat BrunssumFoto 47 Kerkstraat Brunssum

Details

Prijs: €189.000 k.k.
Soort Woning: appartement, galerijflat, luxe appartement
Plaats: Brunssum
Slaapkamers: 1
Woon opp: 78 m2
Oppervlakte: -
Inhoud: 201 m3
Bouwjaar: 1962
Energielabel: F
Email naar een vriend
Dit fraaie hoekappartement is instapklaar, hoogwaardig afgewerkt en heeft een mooie locatie met fraai uitzicht rondom, midden in de Kern van het winkelcentrum van Brunssum.

Indeling:
Souterrain:
Hier bevindt zich de eigen berging, ca. 1,99 x 2,49 m., die via de lift te bereiken is, maar ook met bijvoorbeeld fiets.

Parterre:
Via de winkelstraat en het doorvaartplein (met parkeerterrein) bereik je de entree van het complex.

De ruime welkomsthal met brievenbussen en bellentableau, leidt naar de liften en het trappenhuis.

 

6e woonlaag (7e verdieping)
Via de algemene overloop bereik je de galerij naar de woning.

 

Huisnummer 162:
De ruime gang is luxe betegeld en heeft indirecte verlichting. De gang ligt centraal in de woning en heeft een fraaie stalen deur naar de woonkamer. Vanuit hier is ieder vertrek bereikbaar.

Ook de meterkast bevindt zich hier: Dit is een moderne groepenkast met 10 groepen, 2 fasengroep, 3 aardlekschakelaars en hoofdschakelaar.

De heldere woonkamer met open keuken, 7,04 x 4,26 m. en 3,85 x 1,93 m. heeft een luxe laminaatvloer, indirecte plafondverlichting, elektrisch bedienbare horizontale lamellen, airco en heeft mooi vrij uitzicht over het winkelgebied van Brunssum en verder.

De keuken is voorzien van een kookeiland, met inductiekookplaat met afzuiging, spoelbak vaatwasser en ladeblok en een kastenwand met magnetron, oven, koel-/vriescombinatie en veel kastruimte.

De slaapkamer 5,79 x 3,77 m. is ensuite ingedeeld met de kleedkamer. De ruimte is voorzien van indirecte plafondverlichting, airco en elektrisch bedienbare, horizontale lamellen. Ook hier is er een fraai en ver uitzicht over Brunssum.

De badkamer 3,08 x 1,65 m. is luxe betegeld en heeft een brede inloopdouche met luxe regendouchegarnituur, vaste wastafel in design badmeubel, elektrisch bedienbare horizontale lamellen, elektrische kachel en vloerverwarming (elektrisch).

Het luxe betegeld toilet is separaat.

Ook vanuit de gang bereik je de berging, waar de 80 liter elektrische boiler is geplaatst (eigendom) en waar de patchkast zich bevindt, waar vanuit het computernetwerk naar behoefte afgestemd kan worden. Hier bevindt zich ook de aansluitmogelijkheid voor wasmachine en droger.

 

Algemeen:
Dit is een prachtige woning, in 2021 compleet gerenoveerd en instapklaar.

De woning heeft een hoog afwerkingsniveau en is voorzien van veel gemakken in comfort.

De woning is aangesloten op blokverwarming van het complex, maar wordt momenteel in feite hoofdzakelijk verwarmd door de moderne, elektrische voorzieningen die zijn aangebracht, zoals de airco's in slaapkamer en woonkamer, de vloerverwarming en de kachel in de badkamer.

De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel beglazing.

Van oorsprong was dit een woning met 3 slaapkamers. Het appartement heeft een woonoppervlakte van ca. 78 m².

Het energielabel F, zoals dat staat vermeld, is opgesteld vóór de ingrijpende verbouwing.

De woning is levensloopbestendig.

 

VVE

Bij aankoop van een appartement word je samen met de andere appartementseigenaren van het complex, gezamenlijk eigenaar van het geheel, ieder voor een eigen aandeel. Je wordt automatisch lid van de vereniging van eigenaren, die minimaal jaarlijks een vergadering houdt en beslissingen maakt ten aanzien van onderhoud en voorzieningen.

Voor het aandeel dat je eigenaar bent, heb je bij het maken van beslissingen door de vve ook stemrecht.

Voor het onderhoud en kosten die de vereniging maakt ten behoeve van het complex, draag je bij door middel van maandelijks te betalen servicekosten. De servicekosten bedragen € 219,97 per maand. Daarnaast geldt er nog een maandelijkse bijdrage aan de blokverwarming (bij voorschot) ter hoogte van € 100,= per maand.

De vereniging is gezond en er vindt correct beheer van het complex plaats. Jaarcijfers en overige stukken van de vve zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Ligging:
De ligging in de het centrum van Brunssum is zeer comfortabel. Uitvalswegen, natuur, winkels en scholen zijn er in de directe nabijheid.

Indien u een vraag heeft over dit object, een bezichtiging wenst of een bod wil doen, gebruik dan onderstaand formulier. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk op uw bericht.