Te huur: Hoofdstraat 41 - Kerkrade

Foto 1 Hoofdstraat 41 KerkradeFoto 2 Hoofdstraat 41 KerkradeFoto 3 Hoofdstraat 41 KerkradeFoto 4 Hoofdstraat 41 KerkradeFoto 5 Hoofdstraat 41 Kerkrade

Details

Prijs: €1.000 per maand
Soort Woning: detailhandel
Plaats: Kerkrade
Slaapkamers: 0
Woon opp: 94 m2
Oppervlakte: -
Inhoud: -
Bouwjaar: -
Energielabel:
Email naar een vriend
Te Huur: Winkelruimte ca. 120 m² met uitbreidingsmogelijkheden in Karakteristiek '30-jaren woon-/winkelpand (Voormalige Apotheek van Wersch) in het Centrum van Kerkrade. Hier kunt u met stijl werken op een A1 lokatie in een prachtig ruim pand.


Via de aluminium luchtsluis met dubbele, automatische schuifdeuren bereikt u de winkel- of kantoorruimte van in totaal ca. 94 m². De plafondhoogte van de winkelruimte bedraagt circa 3,20 m. (tot aan verlaagd plafond).


 

Algemeen:
Het betreft hier een voormalige apotheek (winkel).

Voorzieningen onder meer:
- Entree met sluis en elektrisch openende schuifdeuren, rolstoeltoegankelijk.
- HR++ isolatieglas (deels in kunststof kozijnen)

Parkeren:
Object is v.v. een dubbele garage (optioneel te huur). Er is voldoende parkeermogelijkheid, betaald parkeren aan de openbare weg en in de directie omgeving.

Bestemming:
Detailhandel. Nadere omschrijving is op aanvraag bij ons kantoor of bij de gemeente Kerkrade.

Locatie:
Onderhavig pand is gelegen in de onmiddellijke nabijheid van het centrum van Kerkrade, aan de rand van het winkelgebied. Het pand heeft een zeer goede bereikbaarheid en een optimale zichtlokatie.

Uitgebreide informatie, plattegronden en informatie aangaande de bestemming van het pand is verkrijgbaar via ons kantoor.

Huurvoorwaarden:

Voor het geheel wordt uitgegaan van een huurprijs van € 12.000,= netto per jaar.
Het is mogelijk een groter gedeelte van het pand te huren, zowel het zakelijk als het woongedeelte van het object.

Met betrekking tot de bedrijfsruimte (eventueel in combinatie met bedrijfswoning) wordt er uitgegaan van een huurtermijn van 5 jaren met een optie van vijf jaren. Er zal gebruik worden gemaakt van een standaard model huurovereenkomst Bedrijfsruimte van ROZ.


Aantrekkelijke startersmogelijkheden:
Stuur ons je bedrijfsplannen en maak en afspraak om de aantrekkelijke startersmogelijkheden te bespreken.


 

Indien u een vraag heeft over dit object, een bezichtiging wenst of een bod wil doen, gebruik dan onderstaand formulier. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk op uw bericht.