Te huur: Hoofdstraat 41 - Kerkrade

Foto 1 Hoofdstraat 41 KerkradeFoto 2 Hoofdstraat 41 KerkradeFoto 3 Hoofdstraat 41 KerkradeFoto 4 Hoofdstraat 41 KerkradeFoto 5 Hoofdstraat 41 KerkradeFoto 6 Hoofdstraat 41 KerkradeFoto 7 Hoofdstraat 41 KerkradeFoto 8 Hoofdstraat 41 KerkradeFoto 9 Hoofdstraat 41 KerkradeFoto 10 Hoofdstraat 41 Kerkrade

Details

Prijs: €1.000 per maand
Soort Woning: detailhandel
Plaats: Kerkrade
Slaapkamers: 0
Woon opp: -
Oppervlakte: -
Inhoud: -
Bouwjaar: -
Email naar een vriend
Te Huur: Winkelruimte ca. 120 m² met uitbreidingsmogelijkheden in Karakteristiek '30-jaren woon-/winkelpand (Voormalige Apotheek van Wersch) in het Centrum van Kerkrade. Hier kunt u met stijl werken op een A1 lokatie in een prachtig ruim pand.


Via de aluminium luchtsluis met dubbele, automatische schuifdeuren bereikt u de winkel- of kantoorruimte van zeker 80 m². De plafondhoogte van de winkelruimte bedraagt circa 3,20 m. (tot aan verlaagd plafond).

De winkelruimte heeft een verbinding met een 2e ruimte, ca 25 m². Dit is een mooi magazijn, maar ook een goede mogelijkheid voor uitbreiding van de bedrijfsruimte. Deze ruimte is nagenoeg geheel betegeld.


Algemeen:
Het betreft hier een voormalige apotheek (winkel).

Voorzieningen onder meer:
- Entree met sluis en elektrisch openende schuifdeuren, rolstoeltoegankelijk.
- De winkelruimte is voorzien van airco;
- Alarm
- HR++ isolatieglas (deels in kunststof kozijnen)

Parkeren:
Object is v.v. een dubbele garage (optioneel te huur). Er is voldoende parkeermogelijkheid, betaald parkeren aan de openbare weg en in de directie omgeving.

Bestemming:
Detailhandel. Nadere omschrijving is op aanvraag bij ons kantoor of bij de gemeente Kerkrade.

Locatie:
Onderhavig pand is gelegen in de onmiddellijke nabijheid van het centrum van Kerkrade, aan de rand van het winkelgebied. Het pand heeft een zeer goede bereikbaarheid en een optimale zichtlokatie.

Uitgebreide informatie, plattegronden en informatie aangaande de bestemming van het pand is verkrijgbaar via ons kantoor.

Huurvoorwaarden:

Voor het geheel wordt uitgegaan van een huurprijs van € 12.000,= netto per jaar.
Het is mogelijk een groter gedeelte van het pand te huren, zowel het zakelijk als het woongedeelte van het object.

Met betrekking tot de bedrijfsruimte (eventueel in combinatie met bedrijfswoning) wordt er uitgegaan van een huurtermijn van 5 jaren met een optie van vijf jaren. Er zal gebruik worden gemaakt van een standaard model huurovereenkomst Bedrijfsruimte van ROZ.


Aantrekkelijke startersmogelijkheden:
Stuur ons je bedrijfsplannen en maak en afspraak om de aantrekkelijke startersmogelijkheden te bespreken.Extra opties

1. Optioneel: Tweede Bedrijfsgedeelte (circa 120m2)

€ 750,= per maand excl. gebruikslasten, excl. BTW, excl, eventuele servicekosten.

Via de overloop met toilet bereikt u de betegelde keukenvan ca. 8 m² met eenvoudige keukeninstallatie in lijnopstelling. Een magazijn, kantoor of werkruimte, ca. 4.50 x 4.96 m. heeft een tweede opgang vanuit het souterrain. Boven deze ruimte bevindt zich een opkamer (met een hoogte van ca. 2.00 m. van de zelfde afmeting.

Een ruime kantoorruimte ( 4.61 x 12,17 m.) is momenteel ingericht als een woonunit met keuken en douche ten behoeve van de nachtdiensten uit de tijd dat in het pand de apotheek gevestigd was.


2. Optioneel: Inpandige Garage / opslag (circa 30m2)

€ 150 per maand excl. gebruikslasten, excl. BTW, excl, eventuele servicekosten.

Deze grote garagebox annex opslagruimte staat in directe verbinding met achterste bedrijfsgedeelte en is uitstekend geschikt voor laden/lossen van voorraden.

In overleg (indien beschikbaar) is het mogelijk een tweede garagebox te huren voor 75 per maand.


3. Optioneel: Magazijn (totaal circa 120 m2):

€ 600,= excl. gebruikslasten, excl. BTW, excl, eventuele servicekosten. (deelverhuur vanaf 75 euro per m2 per jaar)

Het souterrain is droog en ruim opgezet en zeker geschikt als magazijn of archief. Deze ruimte is gedeeltelijk of geheel (ex technische ruimte) te huren.

Moet u zien!

Indien u een vraag heeft over dit object, een bezichtiging wenst of een bod wil doen, gebruik dan onderstaand formulier. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk op uw bericht.