Te koop: Hertog van Brabantlaan 113, Borgharen - Borgharen, Maastricht

Foto 1 Hertog van Brabantlaan BorgharenFoto 2 Hertog van Brabantlaan BorgharenFoto 3 Hertog van Brabantlaan BorgharenFoto 4 Hertog van Brabantlaan BorgharenFoto 5 Hertog van Brabantlaan BorgharenFoto 6 Hertog van Brabantlaan BorgharenFoto 7 Hertog van Brabantlaan BorgharenFoto 8 Hertog van Brabantlaan BorgharenFoto 9 Hertog van Brabantlaan BorgharenFoto 10 Hertog van Brabantlaan BorgharenFoto 11 Hertog van Brabantlaan BorgharenFoto 12 Hertog van Brabantlaan BorgharenFoto 13 Hertog van Brabantlaan BorgharenFoto 14 Hertog van Brabantlaan BorgharenFoto 15 Hertog van Brabantlaan BorgharenFoto 16 Hertog van Brabantlaan BorgharenFoto 17 Hertog van Brabantlaan BorgharenFoto 18 Hertog van Brabantlaan BorgharenFoto 19 Hertog van Brabantlaan BorgharenFoto 20 Hertog van Brabantlaan BorgharenFoto 21 Hertog van Brabantlaan BorgharenFoto 22 Hertog van Brabantlaan BorgharenFoto 23 Hertog van Brabantlaan BorgharenFoto 24 Hertog van Brabantlaan BorgharenFoto 25 Hertog van Brabantlaan BorgharenFoto 26 Hertog van Brabantlaan BorgharenFoto 27 Hertog van Brabantlaan BorgharenFoto 28 Hertog van Brabantlaan BorgharenFoto 29 Hertog van Brabantlaan BorgharenFoto 30 Hertog van Brabantlaan BorgharenFoto 31 Hertog van Brabantlaan BorgharenFoto 32 Hertog van Brabantlaan BorgharenFoto 33 Hertog van Brabantlaan BorgharenFoto 34 Hertog van Brabantlaan BorgharenFoto 35 Hertog van Brabantlaan BorgharenFoto 36 Hertog van Brabantlaan BorgharenFoto 37 Hertog van Brabantlaan Borgharen

Details

Prijs: €309.000 k.k.
Soort Woning: eengezinswoning, halfvrijstaand, Halfvrijstaand Woonhuis, woonhuis
Plaats: Borgharen, Maastricht
Slaapkamers: 4
Woon opp: 122 m2
Oppervlakte: 222 m2
Inhoud: 318 m3
Bouwjaar: 1971
Energielabel: C
Email naar een vriend
Dit is een mooi gerenoveerd woonhuis met tuin en garage en een mooie, rustige ligging aan de rand van het dorp, op een steenworp van het centrum van Maastricht.

Indeling:
Parterre (hoogte 2,59 m.):
Via de brede voortuin met oprit bereik je de entree.

De welkomsthal biedt toegang tot de meterkast met 7 groepen, 2 fasengroep, 3 aardlekschakelaars en slimme meters, het betegeld toilet met wandcloset en fonteintje, het trappenhuis en de woonkamer.

De heldere woonkamer 3,78 x 7,39 m. heeft een gesealde siergrindvloer, brede schuifpui naar de tuin en er is toegang tot de kelderkast.

In de open keuken 2,72 x 2,94 m. is de moderne keukeninstallatie (2019) in hoekopstelling geplaatst, voorzien van Quoocker kraan, 5 velden inductiekookplaat, Rvs afzuigkap, vaatwasser, combiover en veel bergruimte in onder andere brede ladeblokken. De Amerikaanse koelkast is eventueel ter overname.

De tuin heeft een breed overdekt terras 2,96 x 6,63 m., terras, en siertuin.

De vrijstaande garage (halfsteens) 6,41 x 3,13 m. (hoogte 2,30 m.) heeft een elektrisch bedienbare sectionaalpoort en er is elektriciteit, water en afvoer.

Verdieping (hoogte: 2,40 m.):
Met uitzondering van de badkamer is de verdieping geheel voorzien van een siergrindvloer.
Via de overloop bereik je:
Slaapkamer 1: 3,74 x 3,94 m.
Slaapkamer 2: 2,66 x 2,92 m.
Slaapkamer 3: 3,73 x 3,37 m.

De slaapkamers zijn voorzien van fraaie spanplafonds met led-inbouwspots.

De badkamer is geheel betegeld en is voorzien van douchecabine, vaste wastafel in badmeubel en het tweede toilet (wandcloset).

2e Verdieping (hoogte 2,18 m. tot aan de nok):
Via de vaste trap bereik je de 2e verdieping.

Via de brede overloop bereik je:
Slaapkamer 4: 2 83 x 3,99 m. (gemeten op ca. 1,5 m. vanaf de vloer) met bergruimte onder het dakschuin.
Berging 1 (ca. 4 m²). Hier bevindt zich ook de gehuurde Intergas HR combi c.v. ketel uit 2014.
Berging 2 (ca. 4 m²)

Algemeen:
Dit is een fraai ruim woonhuis met tuin en garage in een prachtige dorpsomgeving, dicht bij Maastricht-centrum.

Het pand is goed onderhouden en de afgelopen jaren hebben er onder andere de volgende renovatiewerkzaamheden plaatsgevonden:
Het hele pand is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ dubbel beglazing (met uitzondering van de ramen op zolder).

In 2018 is de begane grond voorzien van nieuw leidingwerk (aanvoer, afvoer, elektra) met onder andere een geheel nieuwe riolering tot aan de straat (2014), stukwerk, nieuw toilet, nieuwe siergrindvloeren (begane grond en verdieping) en vloerisolatie.

In 2017 zijn de slaapkamers voorzien van nieuw stukwerk en fraaie spanplafonds met inbouwspots.

Ook de meterkast is modern en bij de plaatsing van de keuken in 2019 verder uitgebreid.

Het pand is grotendeels voorzien van rolluiken.

Het pand ligt in een hoger gelegen gebied in Borgharen (er is geen geen wateroverlast).

Moet je zeker zien!

 

Indien u een vraag heeft over dit object, een bezichtiging wenst of een bod wil doen, gebruik dan onderstaand formulier. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk op uw bericht.