Te huur: De Thun 81 - Heerlen

Foto 1 De Thun 81 HeerlenFoto 2 De Thun 81 HeerlenFoto 3 De Thun 81 HeerlenFoto 4 De Thun 81 HeerlenFoto 5 De Thun 81 HeerlenFoto 6 De Thun 81 HeerlenFoto 7 De Thun 81 HeerlenFoto 8 De Thun 81 HeerlenFoto 9 De Thun 81 HeerlenFoto 10 De Thun 81 HeerlenFoto 11 De Thun 81 HeerlenFoto 12 De Thun 81 HeerlenFoto 13 De Thun 81 HeerlenFoto 14 De Thun 81 HeerlenFoto 15 De Thun 81 HeerlenFoto 16 De Thun 81 HeerlenFoto 17 De Thun 81 HeerlenFoto 18 De Thun 81 Heerlen

Details

Prijs:€1.050 per maand
Soort Woning:drive-in woning
Plaats:Heerlen
Slaapkamers:4
Woon opp:128 m2
Oppervlakte:246 m2
Inhoud:359 m3
Bouwjaar:1975
Buurtinfo van De Thun 81
Printvriendelijk
Email naar een vriend
Dit fraaie, ruime woonhuis met garage en tuin is te huur! Het ligt op een prettige locatie in geliefd Welten, bij scholen, winkels, uitgestrekt natuurgebied, Zuyderland MC en uitvalswegen.

Indeling:

Parterre:
Via de brede voortuin met oprit voor twee auto's en zij-ingang naar de fietsenberging en de tuin, bereik je de entree.

Vanuit de betegelde welkom is er toegang naar de garage en de overloop met het trappenhuis. Hier bevindt zich ook de meterkast met 2 fasengroep, 7 groepen, 2 aardlekschakelaars, slimme meters en de watermeter.

In de garage 2.93/2.35 x 5.33 m. bevindt zich ook de aansluitmogelijkheid voor de wasmachine en droger.

De overloop met trappenhuis biedt verder toegang tot het betegeld toilet met fonteintje en de berging, waar de combi c.v. ketel is geplaatst en de tuinkamer.

De tuinkamer 4.54 x 3.12 m. heeft een openslaande deur naar de tuin.

De ruime tuin ligt op het zuiden en is geheel aangelegd met terras, overdekt terras, sierborders en fietsenberging en tuinberging.

Verdieping:
Via het trappenhuis bereik je de woonkamer 7.55 x 4.33 m.

Deze is voorzien van een eiken blokjesparketvloer.

De gesloten leefkeuken 3.17 x 4.33 m. heeft een siergrindvloer (gesealde) en is voorzien van een luxe keukeninstallatie in hoekopstelling met inductiekookplaat, rvs afzuigkap, composiet werkblad, vaatwasser, combi-oven, koelkast en ruim voldoende bergruimte onder meer dankzij de apothekerskast.

De keuken heeft een brede schuifpui naar het balkon 4.70 x 2.42 m. op het zuiden.

2e verdieping:
Via de overloop bereik je:
Slaapkamer 1: 4.33 x 3.05 m.
Slaapkamer 2: 5.55 x 2.11 m.
Slaapkamer 3: 4.15 x 2.17 m.

De badkamer is modern en is geheel betegeld en voorzien van luxe ligbad met douche, badmeubel met vaste wastafel en 2e toilet.

Algemeen:
Fraai wonen in Welten!

De woning is voorzien van kunststof kozijnen (met uitzondering van de kamer op de begane grond) met dubbelglas (overal).


Vereisten en voorwaarden:
De huurder van deze woning is minimaal 27 jaar en kan voldoende inkomen aantonen.
Akkoord van de verhuurder is een voorbehoud.

Huisdieren zijn in beginsel niet toegestaan, tenzij in overleg met de verhuurder anders wordt overeengekomen.

Indien overeenstemming is bereikt, zal er een standaard ROZ huurovereenkomst worden opgesteld, waarvan een voorbeeld is op te vragen via Vijgen Makelaardij.

De huur wordt aangegaan voor minimaal 1 jaar en gaat daarna over in een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

De huurprijs bedraagt € 1050,= per maand exclusief gebruikerslasten (gas/water/electriciteit, wa- en inboedelverzekering, gemeentelijke belastingen voor het gebruik van de woning) en er zijn geen servicekosten.
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd.

Er wordt een borg gevraagd ter hoogte van twee maanden huur.

Interesse? Neem dan contact met Vijgen Makelaardij op of klik op de knop "Meer informatie". Dan zal ik spoedig contact met u opnemen.
Een bezichtiging is vrijblijvend. Er worden geen makelaarskosten aan huurder in rekening gebracht.Indien u een vraag heeft over dit object, een bezichtiging wenst of een bod wil doen, gebruik dan onderstaand formulier. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk op uw bericht.