Te koop: Dautzenbergstraat 39, 39A en 39B - Heerlen

Foto 1 Dautzenbergstraat Heerlen

Details

Prijs: €495.000 k.k. vraagprijs
Soort Woning: appartementencomplex
Plaats: Heerlen
Slaapkamers: 4
Woon opp: 200 m2
Oppervlakte: 215 m2
Inhoud: 1445 m3
Bouwjaar: 1960
Energielabel:
Email naar een vriend
Te koop: Riant beleggingspand in het hart van Winkelcentrum Heerlen. Volledig verhuurd dus direct rendement!

Winkelruimte en toebehoren:
Souterrain:
4 kelder-/magazijnruimtes
Ruimte 1: ca. 11,99 m²
Ruimte 2: ca. 18.94 m²
Ruimte 3: ca. 18.17 m²

Parterre:
Separate ingang met gemeenschappelijke welkomsthal (samen met bovenbewoners) met brievenbussen. Overloop.

Winkelruimte 18.74 x ca. 10,00 m., momenteel geheel gestoffeerd en voorzien van balie en kleedruimtes, voorzien van verlaagde plafonds met verlichting en wandrekken, voorzien van luchtgordijn bij winkelingang. De etalage is ongeveer 10 m. breed.

Magazijn ca. 8 m².
Keuken ca. 4 m² met eenvoudig keukenblok.
Betegeld toilet met fonteintje.

De winkelruimte is momenteel verhuurd met een termijn van 3 restjaren en met een optie tot huurvervolg met een termijn van 5 jaren en zo vervolgens voor de huidige huurder.
Bedrijfsvloeroppervlakte ca. 187 m².

Woongedeelte:
Indeling:
Parterre:
Via de centrale hal met bellentableau, brievenbussen, meterkasten en trappenhuis bereikt u de volledig zelfstandige en kadastraal gesplitste woningen.

Verdieping:
Ruime overloop, eigen entree van de woning (huisnummer 39 a, woonoppervlaikte ca. 80 m², verhuurd voor € 810 / mnd excl. gebruikslasten).

Welkomsthal, ca. 5 m².

Heldere woonkamer 34 m² met laminaatvloer.

Gesloten keuken 9.7 m² met keukeninstallatie in hoekopstelling, voorzien van koelkast, electrisch fornuis, electrische oven en ruim voldoende bergruimte.

Slaapkamer 1: 4.20 x 3.88 m.
Slaapkamer 2: 3.18 x 2.79 m.

Geheel betegelde badkamer 2.47 x 1.75 m. met ligbad, vaste wastafel en toilet (wandcloset).

De woning op de eerste verdieping is verhuurd met een huurovereenkomst voor onbepaalde tijd. In de huur is een berging in het souterrain inbegrepen, ca 8 m².

2e Verdieping:
Ruime overloop, eigen entree van de 2e woning (huisnummer 39 b, woonoppervlaikte ca. 80 m², verhuurd voor € 700 / mnd excl. gebruikslasten)..

Welkomsthal, ca. 5 m².

Heldere woonkamer 34 m² met laminaatvloer.

Gesloten keuken 9.7 m² met keukeninstallatie in hoekopstelling, voorzien van koelkast, electrisch fornuis, electrische oven en ruim voldoende bergruimte.

Slaapkamer 1: 4.20 x 3.88 m.
Slaapkamer 2: 3.18 x 2.79 m.

Geheel betegelde badkamer 2.47 x 1.75 m. met ligbad, vaste wastafel en toilet (wandcloset).

De woning op de tweede verdieping is verhuurd met een huurovereenkomst voor onbepaalde tijd. In de huur is een berging in het souterrain inbegrepen, ca 8 m².

Algemeen:
Het betreft een goed onderhouden beleggingsobject, gesplitst in 3 appartementsrechten bestaande uit een detailhandelsruimte en 2 afzonderlijke, zelfstandige woningen in het centrum van Heerlen.

De afzonderrlijke appartementen zijn ieder voorzien van eigen aansluitigen van nutsvoorzieningingen, een eigen meterkast en afzonderlijk verwarmingssysteem. De woningen zijn geheel voorzien van aluminium kozijnen met dubbel beglazing. De etalage van de wonkelruimte is voorzien van aluminium kozijnen met gelaagd glas en een entree met dubbel openslaande, glazen deuren met luchtgordijn.

Netto huuropbrengst:
De netto huuropbrengst bedraagt ca. € 39.120,= per jaar.

LIGGING
De Dautzenbergstraat is een straat in het hart van Centrum Heerlen op A1 winkelgebied.

In de directe omgeving bevindt zich fotospeciaalzaak Foto-Gery, lederwaren Winkens Lamberti, meerdere kledingwinkels van het hogere segment, zoals , Busch Mode, Maison Sonja, Roomers, Dresscode, haarspeciaalzaak en groothandel Florale haircare, Berden en meerdere restaurants.

De ligging in de doorloop vanaf de Promenade tot aan het Corio-center biedt een prachtig toekomstperspectief, gezien de plannen in uitvoering aangaande het voorgenomen Schinkelkwartier en het prestigieuze project aan het Maankwartier.

Het pand valt onder het bestemmingsplan "Centrum" met een breed scala aan mogelijkheden.

De bereikbaarheid is optimaal met alle voorzieningen die Heerlen te bieden heeft in de buurt. Parkeren is mogelijk in diverse nabij gelegen parkeergarages.

Laden en lossen kan voor de deur (het pand is goed bereikbaar voor verkeer met toegang tot het centrum middels een vergunning of op opengestelde tijden).

 

Indien u een vraag heeft over dit object, een bezichtiging wenst of een bod wil doen, gebruik dan onderstaand formulier. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk op uw bericht.