Te huur: Burgemeester Savelberglaan 7b - Kerkrade

Foto 1 Burgemeester Savelberglaan KerkradeFoto 2 Burgemeester Savelberglaan KerkradeFoto 3 Burgemeester Savelberglaan KerkradeFoto 4 Burgemeester Savelberglaan KerkradeFoto 5 Burgemeester Savelberglaan KerkradeFoto 6 Burgemeester Savelberglaan KerkradeFoto 7 Burgemeester Savelberglaan KerkradeFoto 8 Burgemeester Savelberglaan KerkradeFoto 9 Burgemeester Savelberglaan KerkradeFoto 10 Burgemeester Savelberglaan KerkradeFoto 11 Burgemeester Savelberglaan KerkradeFoto 12 Burgemeester Savelberglaan KerkradeFoto 13 Burgemeester Savelberglaan KerkradeFoto 14 Burgemeester Savelberglaan KerkradeFoto 15 Burgemeester Savelberglaan KerkradeFoto 16 Burgemeester Savelberglaan Kerkrade

Details

Prijs: €600 per mnd, excl. servicekosten
Soort Woning: appartement, Eenvoudig appartement
Plaats: Kerkrade
Slaapkamers: 1
Woon opp: 37 m2
Oppervlakte: -
Inhoud: 134 m3
Bouwjaar: 1966
Energielabel: F
Email naar een vriend
Te huur! Dit zelfstandig appartement is geheel gelijkvloers en ligt op de begane grond, op ongeveer 5 minuten lopen van het centrum van Kerkrade.

Indeling:
Parterre:

Via de brede opgang bereik je de algemene entree van het complex.

Via de algemene welkomsthal met brievenbussen en bellentableau bereik je het gedeelte met de algemene fiestenberging en is er toegang tot de eigen berging (ca. 1 m²).

Via de gang vanuit de algemene welkomsthal bereik je de entree van huisnummer 7b.

In de welkomsthal van de woning bevindt zich de meterkast en is er toegang tot het betegeld toilet met fonteintje, de woonkamer en de slaapkamer.

De woonkamer , ca. 19 m² heeft een laminaatvloer. Hier is ook de eenvoudige keuken geinstalleerd, met 3 onderkasten, spoelbak, 4 bovenkasten en gascomfoor (4 pits) met elektrische oven. Verder is er nog de aansluitmogelijkheid voor ander witgoed.
Naast de keuken is er ook een vaste wandkast.

De slaapkamer ca. 9,5 m² ( 3,4 x 2,8 m.) staat in directe verbinding met de badkamer.

De ruime badkamer (1,5 x 2,4 m. is geheel betegeld en heeft een brede inloopdouche en vaste wastafel. Hier is ook de aansluitmogelijkheid voor de wasmachine.

In de vaste wandkast is de hr combi c.v. ketel geplaatst.

Algemeen:
Dit is een nette maar eenvoudige zelfstandige woning in de directe omgeving van het centrum van Kerkrade.

Vereisten en voorwaarden:
De huurder van deze woning is minimaal 24 jaar en kan voldoende inkomen aantonen.
Akkoord van de verhuurder is een voorbehoud.

Huisdieren zijn in beginsel niet toegestaan, tenzij in overleg met de verhuurder anders wordt overeengekomen.

Indien overeenstemming is bereikt, zal er een standaard ROZ huurovereenkomst worden opgesteld, waarvan een voorbeeld is op te vragen via mijn kantoor.
De huur wordt aangegaan voor minimaal 1 jaar en gaat daarna over in een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

De huurprijs bedraagt € 600,= per maand exclusief gebruikerslasten (gas/water/electriciteit, wa- en inboedelverzekering, gemeentelijke belastingen voor het gebruik van de woning) en servicekosten bedragen € 50 per maand.
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd.

Er wordt een borg gevraagd ter hoogte van twee maanden huur.

Indien u een vraag heeft over dit object, een bezichtiging wenst of een bod wil doen, gebruik dan onderstaand formulier. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk op uw bericht.