Te koop: Berghofstraat 89, Kerkrade - Eygelshoven, Kerkrade

Foto 1 Berghofstraat EygelshovenFoto 2 Berghofstraat EygelshovenFoto 3 Berghofstraat EygelshovenFoto 4 Berghofstraat EygelshovenFoto 5 Berghofstraat EygelshovenFoto 6 Berghofstraat EygelshovenFoto 7 Berghofstraat EygelshovenFoto 8 Berghofstraat EygelshovenFoto 9 Berghofstraat EygelshovenFoto 10 Berghofstraat EygelshovenFoto 11 Berghofstraat EygelshovenFoto 12 Berghofstraat EygelshovenFoto 13 Berghofstraat EygelshovenFoto 14 Berghofstraat EygelshovenFoto 15 Berghofstraat EygelshovenFoto 16 Berghofstraat EygelshovenFoto 17 Berghofstraat EygelshovenFoto 18 Berghofstraat EygelshovenFoto 19 Berghofstraat EygelshovenFoto 20 Berghofstraat EygelshovenFoto 21 Berghofstraat EygelshovenFoto 22 Berghofstraat EygelshovenFoto 23 Berghofstraat EygelshovenFoto 24 Berghofstraat EygelshovenFoto 25 Berghofstraat EygelshovenFoto 26 Berghofstraat EygelshovenFoto 27 Berghofstraat EygelshovenFoto 28 Berghofstraat Eygelshoven

Details

Prijs: €145.000 k.k.
Soort Woning: appartement
Plaats: Eygelshoven, Kerkrade
Slaapkamers: 2
Woon opp: 78 m2
Oppervlakte: -
Inhoud: 200 m3
Bouwjaar: 1974
Energielabel: D
Email naar een vriend
Dit moderne appartement met lift heeft een mooie locatie met fraai uitzicht, dicht bij de oude dorpskern van Eygelshoven!

 

Indeling:

Parterre:

Via de brede voortuin met ruime openbare parkeermogelijkheden, bereik je de algemene entree met bellentableau en brievenbussen. Het complex is voorzien van automatisch openende deuren.

 

Via de centrale hal bereik je het trappenhuis en de lift.

 

Hier bevindt zich ook de eigen berging ca. 8 m².

 

6e Verdieping:

Via de algemene overloop (er bevinden zich 3 woningen per woonlaag) bereik je de eigen entree.

 

Hier bevindt zich ook de eigen meterkast met 4 groepen, 2 fasengroep (fornuisgroep), aardlekschakelaar en slimme meters.

 

In de gang/ welkomsthal is er toegang tot het betegeld toilet met wandcloset, de vaste wandkast en de woonkamer.

 

De heldere woonkamer 4,12 x 4,97 m. heeft een moderne laminaatvloer en er is een openslaande deur naar het balkon ca. 2,21 x 2,08 m.

 

In de gesloten leefkeuken 4,24 x 2,81 m. bevindt zich een moderne keukeninstallatie in lijnopstelling met oven, inductiekookplaat, afzuigkap en ruim voldoende bergruimte. Vanuit de keuken bereik je het 2e balkon ca 4 m² en de pantry 1,94 x 1,40 m. met aansluitmogelijkheid voor wasmachine en droger.

 

 

Vanuit de woonkamer bereik je de overloop met vaste wandkast. Vanuit hier bereik je:

Slaapkamer 1: 4,11 x 3,09 m.

Slaapkamer 2: 4,08 x 3,08 m.

 

De badkamer 2,44 x 1,71 m. is geheel betegeld en heeft een vaste wastafel in badmeubel.

 

Algemeen:

Dit is een goed verzorgd, modern afgewerkt appartement op een prettige locatie, dicht bij de oude dorpskern van Eygelshoven.

 

De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel beglazing, met uitzondering van de twee balkondeuren.

 

De HR combi c.v. ketel (Remeha) is eigendom, geplaatst in 2021.

 

 

VVE

Bij aankoop van een  appartement word je samen met de andere appartementseigenaren van het complex, gezamenlijk eigenaar van het geheel, ieder voor een eigen aandeel. Je wordt automatisch lid van de vereniging van eigenaren, die minimaal jaarlijks een vergadering houdt en beslissingen maakt ten aanzien van onderhoud en voorzieningen.

 

Voor het aandeel dat je eigenaar bent, heb je bij het maken van beslissingen door de vve ook stemrecht.

 

Voor het onderhoud en kosten die de vereniging maakt ten behoeve van het complex, draag je bij door middel van maandelijks te betalen servicekosten. De servicekosten bedragen € 199,51 per maand.

 

De vereniging is gezond en er vindt correct beheer van het complex plaats. Jaarcijfers en overige stukken van de vve zijn op aanvraag verkrijgbaar.

 

 

Ligging:

Eygelshoven is een voormalig dorp bij Kerkrade met nog veel karakteristieke eigenschappen uit het boeren verleden en de rijke geschiedenis die het dorp had in de kolenmijnbouw.

Het is gelegen aan het natuurgebied Wormdal en de groene Long en in de directe nabijheid van de Duitse grens. Bereikbaarheid is goed met een goede verbinding tot de ringweg, goede busverbinding en treinstation.

 

De zaterdagmarkt van Eygelshoven staat bekend als een van de  “leukste markten van Nederland“.

 

Dit appartement moet je zeker zien!

Indien u een vraag heeft over dit object, een bezichtiging wenst of een bod wil doen, gebruik dan onderstaand formulier. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk op uw bericht.