Te koop: Berghofstraat 78 - Eijgelshoven

Foto 1 Berghofstraat EijgelshovenFoto 2 Berghofstraat EijgelshovenFoto 3 Berghofstraat EijgelshovenFoto 4 Berghofstraat EijgelshovenFoto 5 Berghofstraat EijgelshovenFoto 6 Berghofstraat EijgelshovenFoto 7 Berghofstraat EijgelshovenFoto 8 Berghofstraat EijgelshovenFoto 9 Berghofstraat EijgelshovenFoto 10 Berghofstraat EijgelshovenFoto 11 Berghofstraat EijgelshovenFoto 12 Berghofstraat EijgelshovenFoto 13 Berghofstraat EijgelshovenFoto 14 Berghofstraat EijgelshovenFoto 15 Berghofstraat EijgelshovenFoto 16 Berghofstraat EijgelshovenFoto 17 Berghofstraat EijgelshovenFoto 18 Berghofstraat EijgelshovenFoto 19 Berghofstraat EijgelshovenFoto 20 Berghofstraat EijgelshovenFoto 21 Berghofstraat EijgelshovenFoto 22 Berghofstraat EijgelshovenFoto 23 Berghofstraat EijgelshovenFoto 24 Berghofstraat EijgelshovenFoto 25 Berghofstraat Eijgelshoven

Details

Prijs: €145.000 k.k. vraagprijs
Soort Woning: appartement, Belegging
Plaats: Eijgelshoven
Slaapkamers: 2
Woon opp: 75 m2
Oppervlakte: -
Inhoud: 250 m3
Bouwjaar: 1973
Energielabel: D
Email naar een vriend
In verhuurde staat! Dit moderne appartement met lift is een goede belegging en/of gelijkvloerse voorziening voor de toekomst!

Indeling:

Parterre:
Via de brede voortuin met ruime openbare parkeermogelijkheden, bereik je de algemene entree met bellentableau en brievenbussen. Het complex is voorzien van automatisch openende deuren.

Via de centrale hal bereik je het trappenhuis en de lift.

Hier bevindt zich ook de eigen berging ca. 8 m².

4e woonlaag:
Via de algemene overloop (er bevinden zich 3 woningen per woonlaag) bereik je de eigen entree.

Hier bevindt zich ook de eigen meterkast met 4 groepen, 2 fasengroep (fornuisgroep), aardlekschakelaar en slimme meters.

In de gang/ welkomsthal is er toegang tot het betegeld toilet met wandcloset, de vaste wandkast en de woonkamer.

De heldere woonkamer 4,21 x 4,97 m. heeft een moderne laminaatvloer en er is een openslaande deur naar het ruime balkon ca. 2,21 x 2,08 m.

In de gesloten leefkeuken 4,30 x 2,82 m. bevindt zich een moderne keukeninstallatie in lijnopstelling met koelkast, oven, keramische kookplaat, afzuigkap en ruim voldoende bergruimte. Vanuit de keuken bereik je het 2e balkon ca 4 m² en de pantry 1,80 x 1,40 m. met aansluitmogelijkheid voor wasmachine en droger.

Vanuit de woonkamer bereik je de overloop met vaste wandkast. Vanuit hier bereik je:
Slaapkamer 1: 4,00 x 3,10 m.
Slaapkamer 2: 4,10 x 2,99 m.

De badkamer 2,44 x 1,71 m. is geheel betegeld en heeft een vaste wastafel in badmeubel.

Algemeen:
Dit is een goed verzorgd, modern afgewerkt appartement op een prettige locatie, dicht bij de oude dorpskern van Eygelshoven.

De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel beglazing.

De HR combi c.v. ketel (Nefit) is eigendom, geplaatst in 2021.

IN VERHUURDE STAAT
Deze woning wordt opgeleverd verhuurde staat. Het betreft een huurovereenkomst voor onbepaalde tijd en de huurinkomsten per jaar bedragen € 9156,= (€ 763,= per maand, er zijn geen aparte servicekosten gevraagd en de huur is exclusief gebruikslasten, zoals energie, water en gemeentelijke belastingen voor het gebruik).

VVE
Bij aankoop van een appartement word je samen met de andere appartementseigenaren van het complex, gezamenlijk eigenaar van het geheel, ieder voor een eigen aandeel. Je wordt automatisch lid van de vereniging van eigenaren, die jaarlijks een vergadering houdt en beslissingen maakt ten aanzien van onderhoud en voorzieningen.

Voor het aandeel dat je eigenaar bent, heb je bij het maken van beslissingen door de vve ook stemrecht.

Voor het onderhoud en kosten die de vereniging maakt ten behoeve van het complex, draag je bij door middel van maandelijks te betalen servicekosten. De servicekosten bedragen € 208,75 per maand.

De vereniging is gezond en er vindt correct beheer van het complex plaats. Jaarcijfers en overige stukken van de vve zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Mooie woning, goede belegging en/of oudedagsvoorziening.

 

Indien u een vraag heeft over dit object, een bezichtiging wenst of een bod wil doen, gebruik dan onderstaand formulier. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk op uw bericht.